Salon vina

/Salon vina
Salon vina 2018-03-15T21:29:24+00:00

Deseti po redu Wine Style salon vina, godišnji skup najboljih domaćih i regionalnih vinarija, obogaćen vinima iz celog sveta, biće organizovan u subotu 31. marta u hotelu Zira u Beogradu, od 14 do 20 časova. Na ovogodišnjem izdanju Salona posetioci će imati priliku da se upoznaju sa vinskim opusom više od četrdeset učesnika i degustiraju preko 300 vrhunskih vina iz celog sveta.

Svoja vina predstaviće eminentne vinarije iz Srbije i regiona bivše Jugoslavije, a zahvaljujući učešću uvoznika, posetioci će moći da probaju i vina vrhunskih evropskih vinskih kuća

Kompletna lista izlagača na desetom Wine Style salonu vina biće objavljena 15. marta.

PREZENTACIJA ZA IZLAGAČE

Prefinjena a ležerna atmosfera, karakteristična za Wine Style salon vina, čini ga jednom od najinteresantnijih vinskih manifestacija u regionu. Kao i prethodnih godina, osim vinskih profesionalaca i ljubitelja vina, očekuje se i dolazak istaknutih ličnosti iz javnog života i diplomatije.

PRIJAVITE SE ZA SALON VINA
Pored pozivnica koje će direktno biti uručene izabranim gostima, ograničen broj pozivnica biće obezbeđen gostima koji se prijave putem elektronskog formulara. Elektronska pijava posetilaca traje od 25. februara do 15. marta 2018. godine.
PRIJAVITE SE ZA SALON VINA

Na sve prijave biće odgovoreno najkasnije do 23. marta, a svi koji na vreme i pravilno popune prijavu biće obavešteni da li su i na koji način obezbedili ulazak na Salon – uz gratis pozivnice ili uz popust za kupovinu dnevne karte po ceni od 800 dinara.

Ograničen broj ulaznica naći će se u prodaji na dan Salona vina 31. marta po ceni od 1.200 dinara.

NOVINARSKE AKREDITACIJE

Press akreditacija je namenjena isključivo predstavnicima medija (novinarima štampanih medija, TV i radio novinarima, TV i radio ekipama, on-line novinarima, stranim dopisnicima, dopisnicima novinskih agencija, fotoreporterima).

Medijska kuća može poslati zahtev za sledeći broj akreditacija:

  • TV stanice – 3 akreditacije (novinar, snimatelj, tehničko lice)
  • Štampani mediji – 2 akreditacije (novinar, fotoreporter)
  • Radio stanice – 1 akreditacija (novinar)
  • Website, portal, blog – 2 akreditacije (novinar i fotograf)

* Zahtev za akreditacije možete poslati najkasnije do 22. marta 2018. na kontakt mejl: redakcija@winestyle.rs

Atmosfera sa prošlogodišnjeg sajma