Srpska Vinska Akademija

//Srpska Vinska Akademija
Srpska Vinska Akademija 2018-07-01T14:00:32+00:00
Srpska Vinska Akademija

Posvećenost Wine Style magazina visnkoj edukaciji rezultirala je osnivanjem Srpske vinske akademije 2015. godine u Beogradu, kako bismo doprineli  podizanju nivoa profesionalizma u svim oblastima vinskog biznisa u Srbiji. Partner Srpske vinske akademije je Austrijska vinska akademija (Weinakademie Österreich), pod čijim nadzorom su kreirani programi naših kurseva.

Osnivač Srpske vinske akademije je Aleksandar Duković, novinar i publicista, ujedno  je nosilac prestižne titule Diploma WSET level 4 u Srbiji. Predavači Srpske Vinske Akademije ugledni su stručnjaci sa višegodišnjim iskustvom u teorijskom i praktičnom radu u oblasti vinskog biznisa, među kojima su i  Dr Saša MatijaševićProfesor na Poljoprivrednom fakultetu u Beogradu, Dr Marko Malićanin, zaposlen u vinariji Rubin, u kojoj je 2013. godine imenovan za tehničkog direktora, Đuro Tošić, sommelier i poznavalac vina sa zavidnim iskustvom u vinskom biznisu. Nosilac je Diplome Advanced Course  na Austrijskoj vinskoj akademiji.

Primarni zadatak Srpske vinske akademije jeste edukacija profesionalaca zaposlenih u svim segmentima vinskog biznisa, a naša diploma predstavlja standard znanja koje je osnova za profesionalno bavljenje ovim poslom. Program Profesionalnog kursa  namenjen je i ljubiteljima vina koji imaju ambicije da svoje znanje o vinu podignu na profesionalni nivo.Kurs namenjen profesionalcima u organizaciji Srpske vinske akademije poželjna je kvalifikacija za eventualni nastavak školovanja po WSET programu na Austrijskoj Vinskoj Akademiji (www.weinakademie.at).

Za detaljne informacije posetite www.srpskavinskaakademija.rs

Informacije o narednom kursu

Početak kursa: 29. septembar 2018. godine

Trajanje kursa: 1 mesec (efektivno – 7 dana)

Vreme održavanja kursa: Predavanja se organizuju subotom i nedeljom, u terminu od 11-16 h

Mesto održavanja kursa: Hotel Townhouse 27, Maršala Birjuzova 56, Beograd.

Po završetku kursa za polaznike je organizovana poseta jednoj uglednoj i modernoj domaćoj vinariji, tokom koje će biti organizovano upoznavanje sa procesom proizvodnje vina, a zatim sledi degustacija vina.

Cena: 46.000 dinara (u cenu je uračunat pdv).

Poslednji rok za prijavu: 15. septembar 2018. godine.

Napomena: za rezervaciju mesta na kursu neophodno je uplatiti polovinu navedenog iznosa najkasnije sedam dana od datuma prijave. Rok za uplatu drugog dela je 25. septembar 2018.

*svi polaznici koji uspešno polože završni ispit ostvaruju pravo na popust od 30 % na cenu za Advanced course, kao i prateći i WSET Level 3 sertifikat, u organizaciji Austrijske vinske akademije u Rustu.

Preuzmite prezentaciju Profesionalnog kursa Srpske vinske akademije