Deseti Wine Style salon vina

/, Salon vina/Deseti Wine Style salon vina

Deseti po redu Wine Style salon vina, godišnji skup najboljih domaćih i regionalnih vinarija, obogaćen vinima iz celog sveta, biće organizovan u subotu 31. marta u hotelu Zira u Beogradu, od 14 do 20 časova. Na ovogodišnjem izdanju Salona posetioci će imati priliku da se upoznaju sa vinskim opusom više od četrdeset učesnika i degustiraju preko 300 vrhunskih vina iz celog sveta.

Svoja vina predstaviće eminentne vinarije iz Srbije i regiona bivše Jugoslavije, a zahvaljujući učešću uvoznika, posetioci će moći da probaju i vina vrhunskih evropskih vinskih kuća.

PREZENTACIJA ZA IZLAGAČE

Prefinjena a ležerna atmosfera, karakteristična za Wine Style salon vina, čini ga jednom od najinteresantnijih vinskih manifestacija u regionu. Kao i prethodnih godina, osim vinskih profesionalaca i ljubitelja vina, očekuje se i dolazak istaknutih ličnosti iz javnog života i diplomatije.

Pored pozivnica koje će direkto biti uručene izabranim gostima, ograničen broj pozivnica biće obezbeđen gostima koji se prijave putem elektronskog formulara na ovoj stranici. Elektronska pijava posetilaca traje od 15. Februara  do 15.marta 2018. godine

Osim pozivnica koje uručuje organizator, ulaznice za Salon naći će se i u prodaji na mestu događaja 31. marta to po ceni od 1.200 dinara.

 

[nggallery id=30]


Wine Style IX eksluzivni salon vina 

Wine Style VIII eksluzivni salon vina 

Wine Style VII eksluzivni salon vina 

Wine Style VI eksluzivni salon vina 

Wine Style V eksluzivni salon vina

Wine Style IV eksluzivni salon vina

Wine Style III eksluzivni salon vina

2017-12-26T21:16:55+00:00 avgust 7th, 2017|Categories: Info, Salon vina|0 Comments

Leave A Comment

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.